Cursussen

De korte intensieve cursussen van Planeet Pluto zijn geschikt voor iedereen (kinderen in overleg) en voor alle honden. Indien gewenst kan je ook met een leenhond i.p.v. eigen hond de cursus volgen. De methode is duidelijk, diervriendelijk en stressvrij, en biedt concrete en direct toepasbare oplossingen. Mocht je achteraf toch nog een vraag hebben, dan heb je nog 30 dagen gratis back-up. Van zo’n cursus heb je een hondenleven lang plezier.

Informeer naar de prijs e.a. bijzonderheden en verzeker jezelf van een plaats. Kijk voor actuele cursusdata in de agenda of neem contact op.


Ontspannen wandelen met je hond

Het lijkt zo leuk: gezellig met je hond erop uit. Maar hij trekt aan de riem, valt uit naar andere honden of loopt weg als je hem los laat. En dan zijn er ook nog die enge andere hond en dat bange kind of die boze mevrouw die hij net enthousiast heeft begroet…

Zie jij ook de lol van het wandelen met je hond niet meer in? Of wil je een goede start maken? Dan is deze cursus net wat voor jullie!

Je leert in een ochtend in een kleine veilige groep in theorie en praktijk hoe je gedrag en houding van jouw eigen en andere honden af kunt lezen, hoe je het gedrag van jouw hond kunt ombuigen, wat je van andere mensen mag verwachten en wat zij van jou mogen verwachten. Je zult verrast zijn en gaat naar huis met nieuwe kennis en vaardigheden waardoor je voortaan kunt genieten van de wandeling met jouw eigen wereldhond!


Hond en kind

 


 Goed voorbereid op hond of pup

 


Basis oefeningen